D7ZS

Open Innovation and Collaboration

App Store Nokia Store Marimekko Concept Store

From: Helge Keitel
Date: Sun, 22 Feb 2009 at 5:32pm
Category: Real Estate

Kännykkäkauppiaat näyttävät suuntaa. Tulevaisuudessa ostamme entistä enemmän palveluja virtuaalisista palvelupisteistä. Jakeluratkaisut, design ja innokaat verkkokannattjat ovat nostaneet Applen maailman arvobrändien joukkoon.

Nokia ja Microsoft kehittävät omia virtuaalisia myymälöitä ja mieleeni tulee virtuaalisen ja reaalisen yhdistäminen, joka on esimerkiksi Marimekolle tärkeää kansainvälisen aseman vahvistamisessa.

Marimekko aikoo rakentaa Concept Storeja Japaniin ja Yhdysvaltoihin. Tavoitteena on myös saman tekeminen Euroopan suurkaupungeissa, Amerikassa ja Latinalaisessa Amerikassa.

Meitä kiinnostaa Concept Store -kehitys Pariisissa, Madridissa, Lyonissa, Barcelonassa, Strasbourgissa, Mexico Cityssä, Sao Paulossa…eikä tässä vielä kaikki. Suomi tarvitsee uusia keinoja viennin kehittämiseen. Älykkäät konseptimyymälät ovat ratkaisu uuden ajan haasteisiin.

- lähemmäs asiakkaita
- lisää kertomuksia tuotteista ja sovelluksista
- näkyvämpää toimintaa
- vuoropuheluun loppukäyttäjien kanssa

Mietin metsäteollisuusyrityksiämme, sahureita ja levyjen valmistajia. Heidän pitäisi viimein irtautua sodanjälkeisestä jälleenrakennusbuumista ja lähestyä markkinoita asiakaslähtöisillä toimintamalleilla.

Web & Real Shop Concept Store -yhdistelmä sopisi mainiosti UPM:n, Storan tms. jakelutoiminnan kehittämiseen. Miettikää, miten tällainen toteutetaan ja viedään konseptina keskeisiin rakennustarvikkeita ostaviin maihin.

Views: 16

Feedjit Visitors

Videos

  • Add Videos
  • View All

Photos

  • Add Photos
  • View All

Visitors Map

Badge

Loading…

About

Helge Keitel created this Ning Network.

© 2023   Created by Helge Keitel.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service